![]() |
Helikopter Hala Bulunamadı! |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
turkkaniasildir
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 543 |
Alıntı Cevapla
Konu: Helikopter Hala Bulunamadı!Gönderim Zamanı: 26-Mart-2009 Saat 22:57 |
|
BBP Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu’nu, Kahramanaraş’tan Yozgat’a
götüren helikopter dün dağlık arazide düşmüştü. Yaklaşık 3000 kişi
karadan ve havadan düşen helikopteri arıyor. Ancak şu saatlere kadar
olumlu bir sonuç alınamadı. 27 saati geçti hala helikopter bulunamadı! Bu işte bir iş var! Göz göre göre ölüme terkettiler resmen!
|
|
|
www.gevezedudaklar.com
Vatan Sana Canım Feda! |
|
![]() |
|
turkoglu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Mart-2010 Bulundugu Yer: fransa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 15:26 |
|
ABICIM BU ISTE COOK BUYUK BIR IS VAR, DARBECILER ACABA YANI HANI BUYUGU HALLETMEDEN ONCE YOLA CIKAN KUCUGU BITIRELIMMI DEDI NE YAPTILAR HAYRET, YA O DEGIL DE LANET OLSUN BEE, KENDI ASKERYAMIZA TAM GUVENEMIYORUZ ARTIK, DARBECI ANTIISLAMCI, BILMEMNECI, LANET OLSUN BEEE, ABI BENCE MILLET TEK BIR VUCUT OLUP TSK YA BI DARBE YAPMALI DICEM OLMICAK, ABI YAZIKLAR OLSUN SIZIN GIBI GENERALLERE, DARBECILERE DIYOZ BUNLARI TABII, CUNKI DARBECILERIN HEPSI BITMEDI, DAHA GOREVDE OLANLAR VAR, ONLAR BIZIM KARA BELALARIMIZ, KENDI INSANININ OLDURMEK, KENDI UCAGINI DUSURMEK, IGRENC YANI DUSUNMEK BILE ISTEMIYORUM, TARAF GAZETESINE TESEKKUR EDIYORUM VE ONLERINDE SAYGI ILE EGILIYORUM.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |