![]() |
KÜRT AÇILIMI OLUMLU SONUÇLANIRMI? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
bizimumit
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Ağustos-2009 Bulundugu Yer: bursa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Konu: KÜRT AÇILIMI OLUMLU SONUÇLANIRMI?Gönderim Zamanı: 25-Ağustos-2009 Saat 14:28 |
|
KÜRT AÇILIMI OLUMLU SONUÇLANIRMI?
|
|
![]() |
|
macbelth
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2009 Saat 16:53 |
|
bu açılım olursa türkiyeyi tebrik ederim.Bu açılm olumlu sonuçlanır.chp ve mhp daha buna karşı çıkıyorlar.şaçma.savaşın devam etmesini istiyorlar ve şehitlere üzüldük diyorlar.savaş devam ederse daha fazla şehit olur bu bilinen bir gerçek.Pkk açılım dişinda kolay kolay pes etmez.BU KONUDA KİMSEYİ DİNLEMEYİN OLUMSUZ KAŞLILAYANLARDA VAR.O ŞEREFSİZDİR
|
|
![]() |
|
NURETTİN
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 08-Eylül-2009 Bulundugu Yer: ANKARA Online: Sitede Değil Gönderilenler: 39 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2009 Saat 21:04 |
|
CHP VE MHP NİNDE KORKUSU AÇILIMIN OLUMLU SONUÇLANMASIDIR. HÜKÜME
|
|
![]() |
|
bamu234
Moderatör
Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2007 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 178 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Ocak-2010 Saat 14:58 |
|
bizim ülkemizde birçok konu sonuçlanmamaya mahkumdur...mesela kıbrıs sorunu sorun var diyoruz ama çözüm yok....rum tarafı ab ye üye oldu türk tarafı olmadı...biz ne yaptık....hiçbirşey...sorun diyince evet var ama çözüm yok...türban sorunudur tutturmuşlar...türban yasağı kalkacak dediler kaldırdılar mı hayır...ama o zaman yaşanan gerilimi hatırlayın....kürt açılımı dediler ne yaptılar hani...ortam yine gerildi sonuç alındı basit basit politikalarla bir buğday tanesi yol alamıyoruz maalesef....haa açılım güzel bir adım ama kapağa bakıp kitabı almak çocuk saflığında bir düşünce olur
|
|
![]() |
|
turkoglu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Mart-2010 Bulundugu Yer: fransa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 15:34 |
|
BENCE KURT ACILIMI TUM TURKIYE ICIN BIR ACILIM DIR, YANI TURKIYENIN DEMOKRATIK OLMASININ EN ONEMLI ISLERINDEN BIRISIDIR, BEN SAYIN BASBAKANIMIZI SEVGIYLE ANIYOR, DURMAK YOK YOLA DEVAM DIYORUM.
|
|
![]() |
|
grosshandel
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 09-Mart-2010 Bulundugu Yer: almanya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Mart-2010 Saat 23:37 |
|
Ben Acilimin Türk Milletini ayristiracagina inaniyorum bu yüzden karsiyim. Ekonomik kalkinma evet, Kadin Haklarinin genisletilmesine evet ama PKK istegi dogrultusunda bir acilima hayir diyorum.
Almanyada Dialog-Kreis diye bir Lobi var, bu Lobi Baskani söyle demisti bundan 4 yil önce:
1. türkiyede kemalistler, ulusalcilar sindirilmelidir (suanda bunlar gerceklesiyor, beni hicbirkimse ergenokoma inandiramaz, cünkü kendi kulaklarimla bunlarin yapilmasi gerektigini avrupalilarin yetkili agizlarindan bunlari 4 yil önceden hep duymussam ,beni hicbir kimse ergenokoma inandiramaz, bu yapilmak istenen acilimlari gerceklestirmek icin karsi cikan bütün milliyetcilerin, ulusalcilarin, kemalistlerin sindirilmesidir. ben bunu 4 yil önceden ab yetkililerinin , PKK Lobisi baskani Prof. Andreas Buro`nun kendi agzindan duymusum)
2.pkk uluslar arasi güclere (sanirim amerikadan kastediyorlar) teslim edecek
3.pkk teröristleri türkiyede siyasete katilcak ( nereye katilcaklarida zaten belli)
4.türkiye pkk affi cikarcak
5.türkiye ulus devlet olmaktan cikacak
6. avrupa birliginin ve nato`nun önündeki pkk terör`dür tanimi kaldirilcak (pkk terör tanimi kaldirilirsa zaten teröristler otamatikmen serbest kalir, hatta avrupa birligi pkk terör tanimini kaldirirsa otamatikmen avrupa insan haklari mahkemeside pkk yi terör tanimlamaktan cikarir..pkk nin terör olmaktan cikmasi demek imralidaki öcalanin serbest birakilmasi anlamina gelir,pkk liderleri serbest birakilir..)
7. avrupa birliginin önünden pkk terör tanimi kalkarsa avrupa birligi türkiye üzerinde daha fazla baski yapar..( bu ne demek türkiyeye istedigini dayatir anlamina geliyor)
Ben böyle birseye asla izin vermem. kulaklarimla duyduguma duymadim diyemem.
Ben Güneydogu vatandaslarin din baski olmadan, aga baskisi olmadan özgür iradelerinle yasamalarini , yerli üretimin artmasini, fabrikalarin kurulmasini, egitim icin okullarin yapilmasini , kadinlarin özgürlesmesini , rezil bir yasam yerine kaliteli bir hayat yasamalarini istiyorum. Bu yüzden Avrupa dayatmasi PKK acilimina karsiyim, ama Güneydogunun kalkinmasina oradaki insanlarinda saglikli,huzurlu yasamasini desteklerim. Ekonomik kalkinma, kaliteli yasam kosullari bence hem tüm türkiye icin olmasi gereken birsey. bunun icin ben yapilanlan islerde nicelige degil nitelige bakiyorum, yani kaliteye bakiyoru. cok yapiliyor ama kalitesizmi yapiliyor az yapiliyor ama kaliteli uzun ömürlümü yapiliyor ben buna bakiyorum.
kirilmayin arkadaslar ama ben pkk acilimina kesinlikle karsiyim, benim yillarca bu ülkeyi koruma ugruna hayatini kaybetmis sehitlerime karsi bir sorumlulugum var. sehitlerime ben saygisizlik yapamam, onlarda bizi koruma yerine amerikalarda yasayabilirler, onlarda suan hayatta cocuklarinla birlikte mutlu olabilirlerdi. bu yüzden ben sehitlerimize asla saygisizlik yapamam..yillarca bu ülkeyi koruyan askerlerimize, sehitlerimize birkac türk isminle ortalikta gazeteciyim diye dolanan ermenilerin pesine takilipda ülkemin bölünmesine izin veremem, avrupanin tuzagina düsemem. Ermenilerinde neden türk ismi kullandiklarinida dogrusu anlamis degilim, sanirim kimlikleri belli olmasin diye, kimlikleri belli olursa türbanlilar peslerinden gelmez diye endiselerinden sanirim türk isimleri kullaniyorlar.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |