![]() |
hiç imkansızı sevdiniz mi? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
dennis
Moderatör
Kayıt Tarihi: 12-Kasım-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 83 |
Alıntı Cevapla
Konu: hiç imkansızı sevdiniz mi?Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2007 Saat 13:06 |
|
siz?
|
|
|
ksk
|
|
![]() |
|
özge
Moderatör
Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 598 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2007 Saat 20:04 |
|
hemde uğruna ölecek kadar çok sewmiştimm
|
|
![]() |
|
elanuran
Moderatör
Kayıt Tarihi: 19-Kasım-2007 Bulundugu Yer: Antalya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 136 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 23-Kasım-2007 Saat 00:17 |
|
hyır sevmedim imkansızı...
|
|
![]() |
|
cratya
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 26-Kasım-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 97 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Kasım-2007 Saat 13:35 |
|
başlangıçta imkansız değildi karşılıklı olucaktı belki ama bir hatam imkansızlaştırmıştı. ne diyeyim yaşamam gerekliymiş ve yaşamışım. iykide yaşamaışım olgunlaştırdı!...
|
|
![]() |
|
kubraa
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1012 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Kasım-2007 Saat 18:10 |
|
bende sevdim ama olsun imkansız olsada seni sevmek çok güzeldi...
|
|
![]() |
|
özge
Moderatör
Kayıt Tarihi: 26-Ekim-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 598 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Ocak-2008 Saat 00:19 |
![]() ![]() ![]()
|
|
![]() |
|
şehrazat
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Üye
Kayıt Tarihi: 18-Mart-2009 Bulundugu Yer: kocaeli Online: Sitede Değil Gönderilenler: 12 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 18-Mart-2009 Saat 20:26 |
|
ewet belkide onu imkansız olduğu için sevmişimdir diyorum bazen kendime bana yakın olsa beni sevse çok çabuk sılılırdım belki ama böyle imkansız aşklarda güzel oluyor bazen hani o senin olmasada iyiki sevmişim derken ağlarsın ya çok güzel bir duygu bence iyiki tanımışım:D:D
|
|
|
teşekkür ediyorum saygı ve sevgiyle...
|
|
![]() |
|
hs_hatice
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Mayıs-2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 4 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Mayıs-2009 Saat 21:21 |
|
İnsanlar hep imkansızı sewer stn
|
|
![]() |
|
asderimsin
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 22-Haziran-2009 Bulundugu Yer: saudi arabistan Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2009 Saat 23:31 |
|
keske bir kere olsa benim butun asklarim imkansiz zaten asklarida guclu kilan imkansizliklar degil mi yaa!?
|
|
|
isyanim sana degil seni benle karsilastiran kaderime!!
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |