![]() |
Chat'da tanıştığınız biri ile evlenirmisiniz? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 132 |
Alıntı Cevapla
Konu: Chat'da tanıştığınız biri ile evlenirmisiniz?Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2007 Saat 00:19 |
|
Chat'da tanıştığınız biri ile evlenirmisiniz?
|
|
![]() |
|
kubraa
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1012 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11-Ağustos-2007 Saat 13:22 |
|
mümkün değil olamaz.evlenenlere de çok şaşırıyoum.yüzyüze görüştüğün insanın bile bize yansıttığı düşünceleri de yalan çıkabiliyor kendini farklı tanıtıyorlar değil ki nette
|
|
![]() |
|
filizkimyager
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 10-Ağustos-2007 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 86 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2007 Saat 10:37 |
|
sorun yalanla ilgili sanırım... oysa bizim peygamberimiz şaka yaparken bile yalan söylemezdi.
Allah bizi O'nun ahlakı ile ahlaklandırsın...
|
|
|
Efendim, MüJdecim, Kurtarıcım, peygamberim.
Sana Uymayan Ölçü Hayat Olsa Teperim ... |
|
![]() |
|
kubraa
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1012 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Ağustos-2007 Saat 13:26 |
|
bence normal de iletişim güçlüğü çeken pısırık insanlar bu yöntemi tercih ediyor.
|
|
![]() |
|
Misafir
Misafir
|
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Eylül-2007 Saat 11:47 |
|
DELİMİZ SİNİZ SİZ. BEN CE ÖYLE BİR OLAY OLMAZ
|
|
![]() |
|
burak_9
Üye
Kayıt Tarihi: 30-Ağustos-2007 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 120 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 09-Eylül-2007 Saat 08:37 |
|
delimiyim be kimbilir kendini chatte nasıl tanıtçak
|
|
![]() |
|
burak_9
Üye
Kayıt Tarihi: 30-Ağustos-2007 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 120 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2007 Saat 08:58 |
|
yok
|
|
|
herkes bir gün gs li olacak geri kaln 364 gün 4 fb li ;)
|
|
![]() |
|
turkkaniasildir
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 543 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2007 Saat 14:36 |
|
Niye olmasın benim atnıdığım evlendi çook da mutlu. İnternette herkes kötü çıkıcak diye bir kural yok ama kötüleri fazladır inanırım. Ama istisnalar çıkabilir bunu da unutmayın.
|
|
|
www.gevezedudaklar.com
Vatan Sana Canım Feda! |
|
![]() |
|
metallica
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 17-Ağustos-2007 Bulundugu Yer: Mersin Online: Sitede Değil Gönderilenler: 31 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2007 Saat 23:20 |
|
Hayatta evlenmem.Deli miyim be?Ben kendi hayatımda tanıdığım insanalara bile zor güvenen birisiyim.Yani imkansız ötesi birşey...
|
|
|
herşey yalan herkes sahtekar
giden gitti kalan hep binpişman herkes düşman herkes riyakar bir tek sen kaldın yanımda |
|
![]() |
|
elanuran
Moderatör
Kayıt Tarihi: 19-Kasım-2007 Bulundugu Yer: Antalya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 136 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Kasım-2007 Saat 09:08 |
|
hayır.. ben bunları saçmalık olarak görüyorum..
|
|
![]() |
|
turkkaniasildir
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 543 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2007 Saat 09:33 |
|
arkadaşlar tanıdığım insanlar var bu şekilde evlenen ve çok mutlu olan. Knedi başınıza gelmeden dışardan konuşmak kolay oluyor. Siz internette nasıl giriyorsunuz güvenilirsiniz, sizin gibi bir insanlarla karşılaşmayacaksınız diye bi kural yok..tamam çok fazla yalancısı, sapığı var, herkes güvenilir demiyorum ama herkes güvenilmez de demiyorum..
|
|
|
www.gevezedudaklar.com
Vatan Sana Canım Feda! |
|
![]() |
|
deryaaysin
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 15-Aralık-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 137 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2007 Saat 20:25 |
|
ZATEN İNSANLAR BİRİBİRİNİ İYİ TANIYAMADIKLARI İÇİN BU KADAR ÇOK AYRILIKLAR OLUYOR DEĞİL Mİ? SİZCE CHAT YAPARKEN TANIŞTIĞINIZ BİRİNİ NE KADAR İYİ TANIRSINIZ?
|
|
![]() |
|
turkkaniasildir
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2007 Saat 15:07 |
|
insanlar zaten chatte tanışıp o anda evlenmiyorlar. chatte tanışıp mailleşirler sonra görüşürler sonra tanırlar zaten birbirlerini.
![]() |
|
|
www.gevezedudaklar.com
Vatan Sana Canım Feda! |
|
![]() |
|
_Filiz_
Moderatör
Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2008 Bulundugu Yer: Sakarya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 114 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2008 Saat 17:14 |
|
ben olsam evlenmem
|
|
![]() |
|
efsane
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Şubat-2008 Bulundugu Yer: Edirne Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2008 Saat 11:29 |
|
slm güzel kiz seninle tanişmak istiyorum
ben ali osman
:D
:D :D
:D
.d
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |