![]() |
Laiklik Elden Gidiyor mu? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 132 |
Alıntı Cevapla
Konu: Laiklik Elden Gidiyor mu?Gönderim Zamanı: 07-Şubat-2008 Saat 22:31 |
|
Laiklik Elden Gidiyor mu?
|
|
|
www.anketyapalim.com
Anket Yapıyoruz... |
|
![]() |
|
_Filiz_
Moderatör
Kayıt Tarihi: 04-Şubat-2008 Bulundugu Yer: Sakarya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 114 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Şubat-2008 Saat 18:55 |
|
gitmiyr bence........
|
|
![]() |
|
edanur78
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2007 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 76 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 10-Şubat-2008 Saat 00:48 |
|
bencede laikliğin biyere gittiği yok
|
|
![]() |
|
atatürkçükız
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 20-Nisan-2008 Bulundugu Yer: Uşak Online: Sitede Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2008 Saat 19:17 |
|
NE DEMEK BİRYERE GİTTİĞİ YOK YA NE DEMEK ??? SORUYORUM SİZLERE... ATATÜRK BİZE BÖYLE Mİ ÖĞRETTİ ? SİZ NASIL TÜRK EVLADISINIZ ? NASIL TÜRK KANINI TAŞIYORSUNUZ ?? YAZIKLAR OLSUN SİZİN GİBİLERE...ACIYORUM HALİNİZE ??? İLERDE ÇOCUKLARINIZ ATATÜRK KİM ANNE DEDİĞİNDE NE CVP VERECEKSİNİZ ÇOK MERAK EDİYORUM ÇOOOOOOOOKKK ....
|
|
![]() |
|
rabia07
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2008 Bulundugu Yer: antalya Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2008 Saat 12:44 |
|
bn TÜRKÜM ATATÜRKÇÜYÜM ama inanın atatürk olsaydı şimdiki chp nin durumuna üüzlürdü ve akp nin kapatılmasını istemezdi çünkü akp kapatılırsa ekonomi alt üst olucak ve ab ye üyelik yine rafa kalkıcak artık biraz aşalım kendimizi soruyorum size fransadaki laiklikle türkiyedeki laiklik aynı değilmi??laiklik laikliktir çok büüyk farklılıklar göstermemez peki yine soruyorum fransada başörtüsü yasak değilde türkiyede neden yasak bn başörtülü biri değilim ama öle olupta okuyamayan biçok insanı biliyorum bnce bu yasaklarının kalkması laikliğe zarar vermez tam tersine bizi özgürleştirir herkes histediği gibi yaşama hakkına sahiptir eğer özgürleşemessek bizim irandan ne farkımız kalır iranda zorla kapatıyolar bizde de ünivde ve bazı yerlerde zorla açıyolar ne farkımız kaldı??? |
|
![]() |
|
uzaycan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Eylül-2008 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Eylül-2008 Saat 15:19 |
|
laiklik elden tabiki gidiyor böyle bir hüküet olduğu sürece laiklik elden gidicek türkiye kalmayacak
|
|
![]() |
|
JanisSryG-3
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 16-Haziran-2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 72 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 22:08 |
1 -)Atatürkü Kaç kere gördünde NeLer Öğrendin?...
2 -)Sana Mı Sorucaz NasıL Türk evLadı oLduğumuzu ? Senden Mi Öğrenicez ?
3 -)Sen mi biLeceksin Bizim hangi Kanı Taşıdığımızı ?
4 -)Sen Kimsinde YazıkLar oLsun DiyebiLiyorsun Lan ?
5 -)Sen Bizi Bırakta Kendi haLine Acı....
6 -)Atatürk Kim Diye bi soru soruLduğunda...Senden Daha iyi Yanıt Vereceğimden Eminim....
Burda Kimsenin Senin NasiatLarına İhtiyacı yok emin oLabiLirsin...Sen LaikLik ELden Gidiyor Diyorsun demi....LaikLiğin Tanımından yoLa çıkarak mı diyosun...KuLaktan Duyma ŞeyLerLe İş Yapma oLurmu Yavrucum benim....MantıkLı oL MantıkLı Düşün....
|
|
|
http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=7582fb01-404d-4745-a189-d7e9c07b5698
|
|
![]() |
|
JanisSryG-3
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 16-Haziran-2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 72 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2008 Saat 22:11 |
Neden Fransada Özgürde Türkiyede Özgür DeğiL...
Neden BiLiyomusun Bu atatürkçüyüz NickLi Arkadaşlar Yüzüne...Sebebi Gayet Açıkkk Ve Netttt..KendiLerini FazLa KaptırıyoLar...Boktan SebepLeri MemLeket MeseLesi YapıyoLar...Sonra Vatan MiLLet Sakarya DiyoLar....
|
|
|
http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=7582fb01-404d-4745-a189-d7e9c07b5698
|
|
![]() |
|
hikmet
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 12-Ekim-2008 Bulundugu Yer: siegen Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2008 Saat 19:29 |
|
merhaba
Arkadasim öncelikle laikligin ne oldugunu iyi ce bir ögrenmek lazim, likligi isimize geldigi ve bu güne kadar bize zorla ögretilmeye calisildigi gibi algilamayalim, ve bu ise futbol takimi tutar gibi bakmayalim bu liklik kimsenin sahsi mali yada görüsü degil dir, olaya iyi bakmak gerek bu liklik sana senin kisilik haklarini verirken benim de benim olan kisilik haklarimi kisitliyorsa bu bence liklik degildir. (bilmem ne demek istedigim anlasildi mi) Laiklik elden gidiyor mu, bu konu gercekten düsünülmeye deger bir konu bazilari liklige hic sahip olamadi ki, bu bazilarinin disindaki diger bazilari laikligi babalarindan kendilerine kalmis bir koltuk gibi görüp onu bir sopa gibi kullanip duruyor, bence laiklik toplumun bir kismina hic taninmayan bir ayricalik ken su anda elinde bulunduranlar icin bir ayricalik hakki kazandirmistir. elden gidiyor mu gitmiyormuya gelince siz hangi taraftasiniz ona göre kendiniz cevaplamalisiniz |
|
![]() |
|
macbelth
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 05-Eylül-2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 05-Eylül-2009 Saat 17:03 |
|
JANİSRY SENİ TEBRİK EDERİM MUHTEŞEK KONUŞTUN.SONUNA KADAR HAKLISIN KESKE ÜLKE SENİN GİBİ ADAMLARLA DOLSA
|
|
![]() |
|
turkoglu
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 01-Mart-2010 Bulundugu Yer: fransa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 6 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2010 Saat 15:14 |
|
EGER KI LAIKLIK BENIM ABLAMA, ANNEME BACIMA BASINI KAPATMA VE HUR OLMA IZNI VERMIYORSA O LAIKLIK DEFOLSUN GITSIN, ISLAM ULKESI OLAN TURKIYEDE LAIKLIK ADINA ISLAM DUSMANLIGI YAPILIYORSA GITSIN, TURKIYEDEKI LAIKLIK DARBECILERIN VE ISLAM DUSMANLARININ ELINE GECMIS, BUNU DA CIGNEYIP DURUYORLAR, NOLMUS TURBAN TAKIP KICINI GOGUSUNU GOSTERMIYORSA BENIM BACIM, SIZLERI EUROVISION LARDA IZLEYIP, BAK JOHN GORDUNMU OSMANLI TORUNLARINI, KICINI ACMIS DANS EDIYOR DEYIPTE GULENLER VAR, ONLARI GULDURENLERIN ALLAH BELASINI VERSIN.
|
|
![]() |
|
TURKgenci
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Mayıs-2010 Bulundugu Yer: Fransa Online: Sitede Değil Gönderilenler: 8 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Mayıs-2010 Saat 02:15 |
|
BEN FRANSADA DOGUP BUYUYEN BIR TURK GENCI OLARAK, SUNU IFADE ETMEK ISTERIMKI, TURKIYEDE LAIKLIK FELAN YOK, TURKIYEDE LAIKLIGIN HIC AMA HIC ALAKASI YOK, LAIKLIK FRANSADA VAR, FRANSADA TURBAN SORUN DEGIL, SORUYORUM KENDINE LAIK DIYENLERE, LAIKLIK YASAKLAMAKMIDIR??? LAIKLIK EMPOZE ETMEKMIDIR??? LAIKLIK ISLAM DUSMANLIGIMIDIR??? NEDIR SIZIN LAIKLIGINIZ??? SAYGILAR.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |