![]() |
İnsanlara ne kadar güvenirsiniz? |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
turkkaniasildir
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 543 |
Alıntı Cevapla
Konu: İnsanlara ne kadar güvenirsiniz?Gönderim Zamanı: 23-Şubat-2008 Saat 21:42 |
|
|
|
|
www.gevezedudaklar.com
Vatan Sana Canım Feda! |
|
![]() |
|
edanur78
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2007 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 76 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2008 Saat 14:10 |
|
şu zamanda ailenden başka kimseye güvenmeyeceksin arkadaşımm bunu bilirim bunu sölerim....
|
|
![]() |
|
turkkaniasildir
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 543 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Şubat-2008 Saat 23:41 |
|
Öyle ama malesef zor oluyor..
|
|
|
www.gevezedudaklar.com
Vatan Sana Canım Feda! |
|
![]() |
|
samyeli
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 01-Ağustos-2007 Bulundugu Yer: Samsun Online: Sitede Değil Gönderilenler: 101 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2008 Saat 00:15 |
|
bir insanı tanımadan ona güven duymam imkansız, önce tanıyacağım sonra güveneceğim kim olursa olsun
çağımız bunu gerektriyor yoksa çok acı çeker insan |
|
|
KARANLIK GECELERDE OLUR NE OLURSA
BİRHAYAT SÖNER BİR HAYAT KURTULUR BİLİNMEZ NE ZAMAN NEREDE KARANLIĞIN GÖLGESİ NE RENK OLUR |
|
![]() |
|
kubraa
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 13-Temmuz-2007 Bulundugu Yer: İzmir Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1012 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2008 Saat 13:28 |
|
eskiden herkese güvenirdim şimdi hayal kırıklığına uğramamak için en yakınlarıma bile her konuda güvenmiyorum açık kapı bırakıyorum
|
|
![]() |
|
burcu
Moderatör
Kayıt Tarihi: 22-Aralık-2007 Bulundugu Yer: Ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 320 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2008 Saat 14:21 |
|
İnsanoğlu herşeyi yapabilir bu yüzden güvenmemek lazım hiç olmazsa çok fazla güvenmemek her an herşeye hazırlıklı olmak lazım!!!
|
|
|
BURADA DOSTLUKLAR HİÇ BİTMEZ, HEP YAŞANIR!!!
|
|
![]() |
|
JanisSryG-3
Süper Üye
Kayıt Tarihi: 16-Haziran-2008 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 72 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31-Temmuz-2008 Saat 15:18 |
|
waLLa İnsan Herkezden Bi kazık yediği Zaman Güvenmemesi Gerektiğini anLıyor :) O yüzden doLayı Pek güvenmem...Hatta hiç güvenmem
|
|
|
http://www.superteklif.com/SuperUye/SuperUyeFormu.aspx?bid=7582fb01-404d-4745-a189-d7e9c07b5698
|
|
![]() |
|
bamu234
Moderatör
Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2007 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 178 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 04-Şubat-2010 Saat 21:05 |
|
tv sağolsun tüm güvenlerimizi yerle bir ediyor....bazen düşünüyorum lan ne biçim insanlar var diye....hatta diziler içinde ne uyduruk gerçekten uzak insanlar var diyorum amam maşşallah gerçek hayattaki insanlar bin beter...haberler hep kötü....yurdum insanı iyice paranoyak olacak |
|
|
|
|
![]() |
|
tatli cadi
Kıdemli Üye
Kayıt Tarihi: 20-Ağustos-2010 Bulundugu Yer: ist Online: Sitede Değil Gönderilenler: 23 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 21-Ağustos-2010 Saat 13:27 |
|
çok güvenirdim ama şu anda hiç biri yanimda değil dost dediklerim kuyumu kazdı
|
|
|
AŞKN AMACI BİRİLERİ İÇİN MÜKEMMEL İNSAN OLMAK DEĞL SENİ MÜKEMMELĞE EN ÇOK YAKIŞTIRCK İNSANI BULMAKTR... SEVİNÇTN ATTIĞIN KAHKAHALARLA KURUYAN DUDAKLAR ACIDAN AKITTIĞN GÖZYAŞLARIYLA ISLANIR
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |