Anket Yapalım=Anketçi=Türkiye nin anket merkezi= Ana Sayfa
Anasayfa Anasayfa > Seçim 2009 Yerel Seçim Anketleri (Bütün İller) > BÜYÜK ŞEHİR BELEDİYESİ BULUNAN İLLER
  Aktif Konular Aktif Konular
  Yardım Yardım  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumAnkara da hangi parti kazanır ?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Anket Sorusu: 2009 yerel seçimlerinde ankara büyükşehir belediyesini hangi parti kaz
Anket Seç Oy Anket İstatistikleri
521 [23,70%]
644 [29,30%]
878 [39,95%]
7 [0,32%]
147 [6,69%]
1 [0,05%]
Bu başlık kapatıldı, yeni oylama kabul edilmiyor

Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Ayarları Konu Ayarları
admin Açılır Menü Göster
Yönetici
Yönetici

Bulundugu Yer: İstanbul
Online: Sitede Değil
Gönderilenler: 132
  Alıntı admin Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Ankara da hangi parti kazanır ?
    Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2009 Saat 00:23
2009 Yerel seçimlerinde Ankara büyük şehir belediye başkanlığını hangi parti kazanır?

Düzenleyen admin - 12-Ocak-2009 Saat 00:24
www.anketyapalim.com
Anket Yapıyoruz...
Yukarı Dön
matfizbio Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 5
  Alıntı matfizbio Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2009 Saat 22:11
CHP TABİKİ SAYIN KARAYALÇIN          ARKANDAYIZ!!!!!!!!!!!!!
Yukarı Dön
eltaxxx Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye

Bulundugu Yer: ankara etimesgut
Gönderilenler: 1
  Alıntı eltaxxx Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 03-Mart-2009 Saat 23:27
merhaba   melih beye oy verdim bu seçimde vermem neden?  yollarımız rezil  susuzluğu yaşadım enfazla su parası veriyorum gazı pahalı alıyorum bir kartlı su sayacı taktırmaya kalkın vereceğiniz paraya bakın !!!! ya karayalçın   yada mansur yavaş  olsun derim seyfettin
Yukarı Dön
action93 Açılır Menü Göster
Üye
Üye

Bulundugu Yer: istanbul
Gönderilenler: 11
  Alıntı action93 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06-Mart-2009 Saat 16:03

İSTANBULDA YAŞAYAN BİR VATANDAŞ OLARAK, HAKİKATEN ANKARANIN DURUMUNA ÜZLÜYORUM..ANKARALILARIN ARTIK MELİH GÖKÇEK İ, YOLLAMA ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR..MELKİH GÖKÇEK İN ANKARA HALKJINI NASIL SOYDUĞU BELGELEREL KANITLANDI...BNU ADAMA OY VERNEYİN..ANKARADA OYLAR KARAMURATIMIZ KARAYALÇINA..ANKARADA METROYU BAŞLATAN EFSANE ADAMDIR KARAYALÇIN.....

Yukarı Dön
canlar2kan Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye

Bulundugu Yer: ankara
  Alıntı canlar2kan Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 15-Mart-2009 Saat 13:54
tabiki mhp mansur yavaş   melih piç zaten  kara yalçın ondanda piç oylar mhp ye  mhp ülkücü  gençliyiz biz allyınıza koruz:D
asdasd
Yukarı Dön
hako Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye

Bulundugu Yer: ANKARA
  Alıntı hako Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 25-Mart-2009 Saat 12:48
Ankarayı soyanlar artık soyamayacak inşallah  30 mart sabahı kendilerine başka iş arayacak gerçi farketmez çaldıkları ile kendilerine yeni ankara maketi yapıp kumdan kaleler antares  ler Armada lar daha sayamıyacağım birsürü teşrifat yapıp tüm ekip oynamaya başlıyacaklar galiba. artık iki hırsızdan da ankara kurtulacak inşaallah.kara yalçın döneminide iyi biliriz yeter artık bayat yemek istemiyor insanlar. Zorla taraftar her seçim aynı terrane yok efendim  ben gelmezsem o gelir masalı bitsin artık koca 20 yıl kaybetti ankara ve ankaralı.
 30 MART SABAHI TAZE BİR BAŞLANGIÇ OLMASI DİLEKLERİMLE.TÜM ANKARALILAR SANDIK BAŞINA.SELAM ve SEVGİLER.
Yukarı Dön
nergiz06 Açılır Menü Göster
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
  Alıntı nergiz06 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26-Mart-2009 Saat 13:31
umarım tüm bu yazılanlara 30 mart sabahı  çok güzel bir cevap gelecek sandıktan osmanlı çocuğuyuz deyipte ortalığa çıkıp yaygara yapanlarda önce onlara yakışır bir şekilde konuşmayı öğrensinler
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Menü Göster

Bulletin Board Software by Web Wiz Forums® version 9.50 [Free Express Edition]
Copyright ©2001-2008 Web Wiz

Bu Sayfa 0,125 Saniyede Yüklendi.