![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Bulundugu Yer: İstanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 132 |
Alıntı Cevapla
Konu: Ankara da hangi parti kazanır ?Gönderim Zamanı: 12-Ocak-2009 Saat 00:23 |
|
2009 Yerel seçimlerinde Ankara büyük şehir belediye başkanlığını hangi parti kazanır?
Düzenleyen admin - 12-Ocak-2009 Saat 00:24 |
|
|
www.anketyapalim.com
Anket Yapıyoruz... |
|
![]() |
|
matfizbio
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Şubat-2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 5 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Şubat-2009 Saat 22:11 |
|
CHP TABİKİ SAYIN KARAYALÇIN ARKANDAYIZ!!!!!!!!!!!!!
|
|
![]() |
|
eltaxxx
Üye Profili
Özel Mesaj Yolla
Bu kullanıcıya ait mesajları bul
Üyenin Web Sitesie Git
Arkadaş Listeme Ekle
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 03-Mart-2009 Bulundugu Yer: ankara etimesgut Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Mart-2009 Saat 23:27 |
|
merhaba melih beye oy verdim bu seçimde vermem neden? yollarımız rezil susuzluğu yaşadım enfazla su parası veriyorum gazı pahalı alıyorum bir kartlı su sayacı taktırmaya kalkın vereceğiniz paraya bakın !!!! ya karayalçın yada mansur yavaş olsun derim seyfettin
|
|
![]() |
|
action93
Üye
Kayıt Tarihi: 06-Mart-2009 Bulundugu Yer: istanbul Online: Sitede Değil Gönderilenler: 11 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 06-Mart-2009 Saat 16:03 |
|
İSTANBULDA YAŞAYAN BİR VATANDAŞ OLARAK, HAKİKATEN ANKARANIN DURUMUNA ÜZLÜYORUM..ANKARALILARIN ARTIK MELİH GÖKÇEK İ, YOLLAMA ZAMANI GELDİDE GEÇİYOR..MELKİH GÖKÇEK İN ANKARA HALKJINI NASIL SOYDUĞU BELGELEREL KANITLANDI...BNU ADAMA OY VERNEYİN..ANKARADA OYLAR KARAMURATIMIZ KARAYALÇINA..ANKARADA METROYU BAŞLATAN EFSANE ADAMDIR KARAYALÇIN..... |
|
![]() |
|
canlar2kan
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 15-Mart-2009 Bulundugu Yer: ankara Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 15-Mart-2009 Saat 13:54 |
|
tabiki mhp mansur yavaş melih piç zaten kara yalçın ondanda piç oylar mhp ye mhp ülkücü gençliyiz biz allyınıza koruz:D
|
|
|
asdasd
|
|
![]() |
|
hako
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 25-Mart-2009 Bulundugu Yer: ANKARA Online: Sitede Değil Gönderilenler: 1 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 25-Mart-2009 Saat 12:48 |
|
Ankarayı soyanlar artık soyamayacak inşallah 30 mart sabahı kendilerine başka iş arayacak gerçi farketmez çaldıkları ile kendilerine yeni ankara maketi yapıp kumdan kaleler antares ler Armada lar daha sayamıyacağım birsürü teşrifat yapıp tüm ekip oynamaya başlıyacaklar galiba. artık iki hırsızdan da ankara kurtulacak inşaallah.kara yalçın döneminide iyi biliriz yeter artık bayat yemek istemiyor insanlar. Zorla taraftar her seçim aynı terrane yok efendim ben gelmezsem o gelir masalı bitsin artık koca 20 yıl kaybetti ankara ve ankaralı.
30 MART SABAHI TAZE BİR BAŞLANGIÇ OLMASI DİLEKLERİMLE.TÜM ANKARALILAR SANDIK BAŞINA.SELAM ve SEVGİLER.
|
|
![]() |
|
nergiz06
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 26-Mart-2009 Online: Sitede Değil Gönderilenler: 2 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2009 Saat 13:31 |
|
umarım tüm bu yazılanlara 30 mart sabahı çok güzel bir cevap gelecek sandıktan osmanlı çocuğuyuz deyipte ortalığa çıkıp yaygara yapanlarda önce onlara yakışır bir şekilde konuşmayı öğrensinler
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |